أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
سحر العيون | ||||
المدير العام | ||||
لحن الطفولة | ||||
بشروة اني برحل من حياتة | ||||
غزالة | ||||
بلسم الحياة | ||||
إكليل الورد | ||||
رحيق الازهار | ||||
القلب المعطاء | ||||
همسة محبة |
المواضيع الأخيرة
مايو 2024
الأحد | الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
بيتزا احلى من المطاعم
صفحة 1 من اصل 1
بيتزا احلى من المطاعم
المقادير:
2كوب دقيق+2معلقة سمنة او زبدة+2معلقة زيت +12 معلقة ريحان ونصف معلقة زعتر+بيضة+12 كوب لبن دافى+كيس خميرة فورية +معلقة سكر +ملعقةملح صغيرةمقادير الخلطة الى على الوش طماطم متقطعة صغيرة+فلفل اخضر صغير+زيتون اخضر +زيتون اسود +قطع فراخ صغيرة+3ملاعق صلصة+جبنة موزوريلا .
الطريقة:
نقوم بتحضير الدقبق ونضع علية التوابل الجافة ونخلطهم مع بعض ونقوم بتسخين السمنة على النار وبعد زلك نضعها على الدقيق والزيت ونقعد نفركها باليد يجى 5دقائق وبعد زلكنضع البيضة ونضع اللبن الدافى والخميرةونخلطهم كويس ولو لقينا العجينة مش متماسكة نضع لها قليل من الزيت حتى تتماسك ونعجنها كويس ونتركها تخمر حوالى ربع ساعة او نصف ساعة ولو مستعجلة ندفى الفرن ونقفلة ونضعها فيةوبعد ما تخمر نفردها فى الصنية ونيجى على الاطراف ونطلعها على حافية الصنيةونضع جزء من الجبنةالموزوريلا على الوجة ونضغت عليها بايديناحتى تلتصق بالعجينةوبعد زلك نضع الصلصة الخفيفة ونصع عليها الفلفل والزيتون والطماطم وبالمعلقة نضغط عليها ونضع الجبنة على الوش وندفى الفرن ونضعها فى حوالى ربع ساعة حتى الاستواء وبعد ولك نولع لها الشواية حتى تحمر بسيطوبعدين نقطعها وبالهنا والشفا
2كوب دقيق+2معلقة سمنة او زبدة+2معلقة زيت +12 معلقة ريحان ونصف معلقة زعتر+بيضة+12 كوب لبن دافى+كيس خميرة فورية +معلقة سكر +ملعقةملح صغيرةمقادير الخلطة الى على الوش طماطم متقطعة صغيرة+فلفل اخضر صغير+زيتون اخضر +زيتون اسود +قطع فراخ صغيرة+3ملاعق صلصة+جبنة موزوريلا .
الطريقة:
نقوم بتحضير الدقبق ونضع علية التوابل الجافة ونخلطهم مع بعض ونقوم بتسخين السمنة على النار وبعد زلك نضعها على الدقيق والزيت ونقعد نفركها باليد يجى 5دقائق وبعد زلكنضع البيضة ونضع اللبن الدافى والخميرةونخلطهم كويس ولو لقينا العجينة مش متماسكة نضع لها قليل من الزيت حتى تتماسك ونعجنها كويس ونتركها تخمر حوالى ربع ساعة او نصف ساعة ولو مستعجلة ندفى الفرن ونقفلة ونضعها فيةوبعد ما تخمر نفردها فى الصنية ونيجى على الاطراف ونطلعها على حافية الصنيةونضع جزء من الجبنةالموزوريلا على الوجة ونضغت عليها بايديناحتى تلتصق بالعجينةوبعد زلك نضع الصلصة الخفيفة ونصع عليها الفلفل والزيتون والطماطم وبالمعلقة نضغط عليها ونضع الجبنة على الوش وندفى الفرن ونضعها فى حوالى ربع ساعة حتى الاستواء وبعد ولك نولع لها الشواية حتى تحمر بسيطوبعدين نقطعها وبالهنا والشفا
سحر العيون- عضو مميز
- عدد الرسائل : 112
تاريخ التسجيل : 15/01/2009
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الثلاثاء يوليو 26, 2011 6:40 pm من طرف زائر
» الفرق بين الاولاد والبنات في استقبال الضيوف
الجمعة مارس 04, 2011 7:04 pm من طرف بشروة اني برحل من حياتة
» 12 فشيلة صارت لكم ؟؟
الجمعة مارس 04, 2011 6:56 pm من طرف بشروة اني برحل من حياتة
» يابوي هو صحيح العشق للبنت عيب
الخميس مارس 03, 2011 12:05 pm من طرف بشروة اني برحل من حياتة
» وش راح تكتبوا بيد حبيبكم
الخميس مارس 03, 2011 11:53 am من طرف بشروة اني برحل من حياتة
» سر العلك للبنات هههههههههه
الخميس مارس 03, 2011 11:45 am من طرف بشروة اني برحل من حياتة
» سر الوسادة
الخميس مارس 03, 2011 11:41 am من طرف بشروة اني برحل من حياتة
» كيف ترفعون ضغط اخوانكم هههههه
الخميس مارس 03, 2011 11:35 am من طرف بشروة اني برحل من حياتة
» بقولك شي ؟
الأربعاء مارس 02, 2011 4:23 am من طرف بشروة اني برحل من حياتة